Isolatie

Kozijnen, buitendeuren & glas

Isolatie

Heb je een woning die gebouwd is vóór 1995, en heb je een kruipruimte onder de begane grond van je huis? Denk dan aan vloerisolatie. Na vloerisolatie verbruik je op jaarbasis een stuk minder gas. De temperatuur van de vloer is hoger. Zo heb je altijd lekker warme voeten en je bespaart op je energierekening. Dat kan gemiddeld €210 per jaar schelen op je energierekening (Bron: Milieu Centraal).

Met een goede dak- en vloerisolatie hebben vocht en tocht geen vrij spel meer. Een ander voordeel is dat je huis veel prettiger zal gaan aanvoelen, de kou kan namelijk niet door de isolatie van het dak en de vloer heen en zo blijft het binnen lekker warm. Wij vertellen je graag meer!

Kozijnen, buitendeuren & glas

Wil je kozijnen of buitendeuren vervangen? Kies dan kozijnen en buitendeuren die goed isoleren en lang meegaan. Ga meteen voor triple glas: daarmee verlies je de minste warmte en woon je comfortabeler.

Je merkt het effect van het vervangen van je kozijnen, buitendeuren en glas meteen: je huis blijft warmer en je voelt minder kou en tocht. Je kozijnen, buitendeuren en glas vervangen is dus erg aantrekkelijk op de lange termijn, daarnaast is het ook goed voor de waarde van je woning en het klimaat. Maar hoe zit het met de financiële voordelen? Na een eenmalige investering zie je een jaarlijkse besparing op je energierekening. Wij helpen je graag verder.

Warmtepompen

Warmtepompen & boilers

Wil je ook besparen op je gaskosten, of wellicht helemaal van het gas af? Denk dan eens na over een warmtepomp!  Als je nu een warmtepomp koopt kun je subsidie krijgen. De onderhoudskosten van een warmtepomp liggen relatief gezien laag.

Naast verwarmen is een warmtepomp ook uitermate geschikt om je woning in de zomer te koelen! Ook kan een warmtepomp in combinatie met de juiste boiler je gehele woning van warm water voorzien. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Zonnepanelen & zonneboilers

Zon

Het aantal jaarlijkse zonuren in Nederland neemt gestaag toe. Die stijging in het aantal zonuren heeft natuurlijk ook effect op het rendement van zonnepanelen en zonneboilers. Gebruik de zon om energie op te wekken en laat zonnepanelen of een zonneboiler plaatsen en bespaar op deze wijze flink op je energiekosten.

Vrijwel elk dak in Nederland is geschikt voor zonnepanelen of een zonneboiler. Wij komen graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Zit je er ook aan te denken om je woning te verduurzamen?

Of het nu om isolatie, kozijnen, deuren, glas, zonnepanelen of warmtepompen gaat, wij zorgen voor kwalitatieve producten en garanties. Dat alles voor een eerlijke prijs.

Voor veel energiebesparende maatregelen zijn er mogelijkheden tot subsidies.

Lees hieronder meer over de mogelijke subsidies of vraag  een adviesgesprek aan.

Begin vandaag nog met besparen!

Ja, ik wil ook besparen op mijn energierekening! Maak een afspraak.

Je bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan, probeer het later nogmaals